perjantai 11. joulukuuta 2015

Lähiruokaa ja tee-se-itse kaviaaria Ruokaverstaan Brunssilla

Ruokaverstaan Brunssi on ravitseva lounaan ja aamupalan yhdistelmä. Brunssilla tarjotaan vastapaistettujen blinivohveleita täytteineen ja höysteineen sekä oman maakunnan tuotteita kuten Kauhajoen Palvaamon perinteisesti saunapalvattua filettä ja Juustoportin maitoja, juustoja ja jogurtteja. Gluteenittomat leivät ja hapannapit ja tavalliset leivät tulevat Pirjon Pakarin uunista. Brunssin kruunaa huikeat näkymät 8. kerroksen näköalaikkunoista. Brunssi järjestetään yleisenä ravintolapäivänä 21.11.2015 kello 11-15.

Tervetuloa futuristiseen mehupajaan!

Herkullisen brunssin lisäksi meillä on myös mehupaja.  Siellä ruokailijat saavat tehdä itse melonikaviaaria, jolla voi koristella oman mehujuomansa. Ruokaverstaan futuristisessa mehupajassa melonimehu muuttuu silmänräpäyksessä “kaviaariksi”, kauniiksi hyytelöpalloiksi, joista puraisu vapauttaa pirskahtavan meloniaromin.  Kuinka temppu onnistuu, se paljastetaan Ruokaverstaan brunssilla.  Tervetuloa kokeilemaan!

Brunssilla on neljä kattausta. Lisätiedot Ruokaverstaan Facebook-sivuilta.

Laila Matikainen, Ruokaverstas -hankkeen projektipäällikkö
SeAMK Elintarvike ja maatalous

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti