4 Tacoa kolmella eri kasviproteiinivalmisteella ja Mifú:lla

Tässä neljä taco-versiota, joissa huomioidaan käytetyn tuotteen omat esivalmistelut ja lisäämisen vaihe erikseen.


Chili-härkis -taco

Härkistäyte
1 pkt (250 g) Härkistä (freesaa hetki öljyssä)
+

Chili-Nyhtökaura -taco

Nyhtökauratäyte
1 pkt (250 g) Nyhtökaura Nude. Paloittele isoimmat palat pienemmäksi.
+

Chili-Oumph! -taco

Oumph! täyte
1 pkt (280 g) Oumph soijaproteiinipalaa. Sulata Oumph!. Leikkaa pienemmiksi paloiksi ja ruskista öljyssä.
+

Chili-Mifú –taco

Mifútäyte: 1 pakkaus (330 g) Mifú meksikon pippuri ruokaraetta.
Paista Mifú pannulla ja lisää valmiiseen kastikkeeseen.


KAIKKIIN NELJÄÄN VERSIOON LISÄKSI

2 sipulia
2 punaista paprikaa
1 punainen chili
2 rkl öljyä
4 valkosipulinkynttä (tai maun mukaan)
2 prk (=800 g) tomaattimurskaa
4 rkl tomaattisosetta
1 tl suolaa ja sokeria
ripaus rouhittua mustapippuria
Taco kuoria.


Kuori ja hienonna sipuli. Pilko paprika ja chili.
Kuullota kasviksia öljyssä pannulla hetken aikaa. Kuori ja murskaa joukkoon valkosipulinkynnet.
Lisää tomaattimurska, tomaattisose ja mausteet.
Nyhtökaura- ja Oumph! –versiot: Lisää kastikkeeseen Nyhtökaura tai Oumph.
Keitä 5–10 minuuttia.
Härkisversio: Keittämisen jälkeen lisää Härkis ja anna kuumentua.
Mifú –taco: Lisää ruskistetut Mifú-rakeet valmiiseen kastikkeeseen.
Nosta täytettä tacoihin. Koristele annokset tuoreilla hienonnetulla yrteillä. (esim. korianterilla/persiljalla/basilikalla/oreganolla.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti